Kategorier
Mobil

En trasig mobil går att laga igen

Har mobilen gått sönder? Köp ingen ny mobil förrän du har övervägt att laga din nuvarande mobil först. Du kan spara tid, pengar och miljö på att laga mobilen.

Visst låter det enkelt att säga att du kan vara utan skärm ett par dagar? Har du en planerad skärmtimeout så kanske det fungerar. Då hinner du jobba av allt du kanske behöver fixa innan det är dags. Exempelvis betala räkningar, svara på mail och andra saker man gör med mobilen till vardags.

Är allt klart innan så är det lätt att lägga mobilen i ett hörn och kanske bara ha ljudet på för ringsignalens skull. Alla aviseringar är givetvis också avstängda för att hjälpa till med avhållsamheten. Sådana gånger är det lätt och enkelt att släppa mobilen.

Laga din mobil och spara pengar

Men vad händer den dagen du tappar mobilen eller lyckas med något annat knas så att den plötsligt går sönder? Det är då du inser hur beroende du är av mobilen. Hur ska du nu kunna googla på hur du kan laga din mobil? Det är i samma veva som du inser att du har fått ett skärmberoende du inte visste att du hade.

Istället för en quickfix med att omgående köpa dig en ny mobil så fundera över andra lösningar. En lösning är till exempel att hitta en reparationsfirma. Att laga mobilen istället för att köpa en ny kan spara dig många tusenlappar. Det kan också vara värt att se över om du har en drulleförsäkring som gör saken billigare. Kolla in mobildoktorn.com för att laga din mobil.