Kategorier
Lösningar

Öka effektiviteten med ett modernt fastighetssystem

Med ett smidigt fastighetssystem kan du som fastighetsägare öka din lönsamhet och organisera din business på ett enkelt sätt. Du får en bättre översyn gällande allt som rör verksamheten.

Som ägare av en eller flera fastigheter är det ofta ens önskan att ha en så lönsam verksamhet som möjligt. Därför har ett antal företag utvecklat en modell som kallas fastighetssystem för just detta ändamål. Tanken är att effektivisera allt som rör uthyrning och fakturering av hyror, samtidigt som du har en övergripande koll på de utgifter och kostnader som rör dina fastigheter i form av underhåll, lokalvård, resursförbrukning och så vidare. Du kan också på ett enkelt sätt få översikt på de avtal du skrivit med dina hyresgäster och löpande beräkna nya hyreskostnader. Ett bra fastighetssystem går ofta att synka med välkända affärs- och ekonomisystem för att ge en enklare hantering.

Allt på ett ställe – fastighetssystem in the box

Vidare kan man som fastighetsägare och hyresvärd hålla koll på alla ritningar och dokument som rör fastigheten. Vid en inspektion eller ett stundande underhåll är det bra att kunna ta fram alla nödvändiga ritningar över planlösning och utrymmen. Man vill inte riskera att något missas vid en eventuell renovering eller sanering. Att ha alla dokument på ett och samma ställe samt att hålla dem uppdaterade blir enkelt med ett avancerat system för fastighetsägare. Vill man ta sin verksamhet till en ny nivå med de modernaste verktygen så bör man överväga att kika mer ingående på ett fastighetssystem. Chansen är att du kommer bli imponerad.